Om mig

Susanne Nielsen
Susanne NielsenMediegrafikerelev

Jeg hedder Susanne Nielsen, og bor til daglig sammen med min kæreste og vores lille datter, i vores hus lidt udenfor Herning. Jeg har altid været meget kreativ anlagt og elsker at lave alt fra kort i hænderne til billedcollager på computeren. Jeg elsker at sidde at nørkle med forskellige layoutidéer og føre dem ud i livet. Og det har nok i virkeligheden været min passion siden jeg var helt lille, hvor jeg tegnede en masse i hånden, og begynde at eksperimentere med Paint på computeren. Senere hen blev jeg introduceret for CorelDraw, og i dag arbejder jeg med Illustrator, InDesign og Photoshop. 

  • Mediegrafikerelev, Herningsholm Erhvervsskole.
  • Uddannelsesstart: August 2016. Færdig: Juli 2021
  • Bestået grundforløb, 1. hovedforløb & 2. hovedforløb.
  • Været i praktik hos Ikast Brande eSport i 3 mdr.

Jeg har altid vidst at jeg gerne ville lave enten noget kreativt eller noget med mennesker, derfor har jeg også en uddannelse som social- og sundhedshjælper bag mig. Igennem denne uddannelse, og efterfølgende arbejde, var jeg hver dag vant til at kommunikere med mange forskellige mennesker, samt at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver i løbet af en dag. Sidenhen har jeg også taget en Hf-eksamen.
For en del år tilbage tog jeg grundforløbet som skiltemaler, hvor jeg fik et lettere bekendtskab til grafiske produktioner, og her var jeg også i 3 ugers virksomhedspraktik.
I august 2016 begyndte jeg på mediegrafikeruddannelsen på Herningsholm Erhvervsskole. Her er jeg nu i skolepraktik, og har indtil videre været på 1. og 2. hovedforløb.

I min fritid holder jeg meget af at bruge tiden sammen med familie og venner. Jeg elsker at rejse og opleve verden og herigennem samle viden og inspiration til at kunne kreere kreative ting hjemme – som kan være alt fra kager, til kort, til indretning og til opsætning af billedcollager.

Jeg ser mig selv som værende jeg en glad og smilende person, som både er stabil og fleksibel. Jeg er god til at fordybe mig i ting og kan godt lide at detaljerne er i orden, og derfor er jeg også grundig med de opgaver jeg bliver stillet overfor. Jeg er meget passioneret omkring at lave layout, opsætning og det at få tingene til at se pæne ud, og brænder derfor for at få de bedste resultater. Så alt i alt er jeg en person som altid klar på nye udfordringer og til at lære en masse nye og spændende ting.